Η προτεραιότητά μας, τα παιδιά μας! 

Ας γνωριστούμε..

Η νέα μηχανή αναζήτησης kidsfirst.gr είναι εδώ με σκοπό να βοηθήσει τους γονείς κάθε ηλικίας, έμπειρους ή μη, νέους ή και μεγαλύτερους. Παρέχει πληροφορίες για οποιαδήποτε αναζήτηση επαγγελματία και επιχείρησης σχετικά με την εκπαίδευση, την απασχόληση, τη διασκέδαση  του παιδιού αλλά και του γονέα σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Έχει σκοπό την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το παιδί ηλικίας 0-6 ετών.

Μέσω της έξυπνης και ευέλικτης μηχανής αναζήτησης, αλλά και των χαρτών που διαθέτει, αποτελεί τη λύση για όσους αναζητούν ο,τιδήποτε για το παιδί τους (παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, παιδότοπους, καλλιτεχνικά εργαστήρια, μέρη διασκέδασης γονέων-παιδιού, «kidsfriendly» καφετέριες – εστιατόρια), αλλά και το απαραίτητο εργαλείο για την online επικοινωνία και προβολή του κάθε επαγγελματία ή επιχείρησης.

Συγκεκριμένα..

Η ιδέα γεννήθηκε, όταν διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε λεπτομερής και απλός τρόπος on line αναζήτησης παιδικού σταθμού ή νηπιαγωγείου, κάνοντας έτσι την αναζήτηση του γονιού αλλά και του επαγγελματία, που αναζητά δουλειά, χρονοβόρα και πολύπλοκη.

Θέλοντας, όμως, να πάμε και λίγο μακρύτερα την ιδέα αυτή, προσθέσαμε ιδέες για όλο το 24ωρο του παιδιού και έτσι φτάσαμε στην υλοποίηση του  kidsfirst.gr.

Την πλατφόρμα μας μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν γονείς που αναζητούν προσχολική εκπαίδευση, εργαστήρια, δραστηριότητες για τα παιδιά τους. Γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να βγουν με τα παιδιά τους αλλά δεν προτιμούν απαραίτητα τη λύση ενός παιδότοπου. Επίσης, απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες, οι οποίοι αναζητούν εργασία στους συγκεκριμένους χώρους. Ή ακόμα και επιχειρήσεις, οι οποιες ζητούν την προβολή τους.

Καλή αναζήτηση λοιπόν!